Naše poslanstvo

Storitve

Vlečne naprave izdelujemo že od začetka druge polovice 20. stoletja. Na voljo so naprave lastne proizvodnje kot tudi naprave ostalih priznanih proizvajalcev. Vlečno napravo vam zmontiramo in uredimo vso potrebno dokumentacijo.

Vlečne naprave po meri

V primeru, da imate vozilo za katerega se ne da dobiti standardne vlečne naprave (avtodomi, starodobniki, manjša tovorna vozila), Vam naredimo unikatno napravo po šasiji vašega vozila. Predelava traja približno 2 dneva in za Vas uredimo vso potrebo dokumentacijo.

Predstavitev dejavnosti

Tipi vlečnih kljuk

Za več informacij nas kontaktirajte.

Vertikalno snemljive

To so naprave tujih proizvajalcev, kjer se vlečna krogla sname iz avtomobila vertikalno in po navadi nosilec krogle ni viden. To pomeni, da ob snetju krogle se ne vidi, da ima avto vlečno napravo.


Horizontalno snemljive

Naprave tega tipa imamo v lastni proizvodnji, prodajamo pa tudi naprave drugih proizvajalcev. Pri teh je nosilec vlečne krogle viden ob snetju vlečne krogle. Naprave tega tipa včasih zahtevajo minimalen poseg na odbijaču.


Fiksne

Pri teh napravah je vlečna krogla fiksno privijačena na avtomobil brez hitro snemljivega sistema. Vlečne naprave tega tipa po navadi zahtevajo poseg na odbijač.