Naše storitve in izdelki

Verjamemo, da so stranke ključnega pomena za nenehni razvoj izdelkov in procesov v podjetju
Laserski razrez in krivljenje pločevine
Izdelava in montaža vlečnih naprav
Laserski razrez profilov
Varjenje izdelkov in konstrukcij po naročilu
Izdelava konjske opreme
Pod konstrukcijski sistemi za sončne elektrarne

Vsi naši izdelki so plod naše vizije o nenehnem izboljševanju in kvaliteti

Z dolgoletno tradicijo smo dosegli veliko prepoznavnost na trgu na področju avtoindustrije in kovinske predelovalne industrije.

Delavcev

+

Končanih projektov

+

Sodelovanja s podjetji

+

Naša zgodba

Družinsko podjetje ŠEŠKO, d.o.o. izhaja iz obrtne dejavnosti Šeško Jožeta s tradicijo vse od leta 1938, ko je pričel z izdelavo kovanih izdelkov – takrat predvsem vozov, kočij ter podkovanjem konj.

Osnovna dejavnost podjetja danes je razvoj, proizvodnja, prodaja in montaža vlečnih naprav za osebna in lažja tovorna vozila, prav tako pa se ukvarjamo z izdelavo najrazličnejših prosto kovanih izdelkov, kot so kovane vrtne, balkonske in stopniščne ograje, okenske mreže, nadstreški, enokrilna ali dvokrilna vrata, drsna vrata, stenske in vrtne luči ter lestenci, kljuke, zapahi in tečaji za vrata ter okovje za staro pohištvo in skrinje, svečniki, vrata za odprte kamine in garniture ter najrazličnejše kovane izdelke po vašem okusu.

Od leta 1999 smo certificirani s standardom ISO 9001:1994, od leta 2009 skrbimo za kakovost po standardu ISO 9001:2008, od leta 2015 pa po novem standardu ISO 9001:2015.

Podjetje je majhno, a zato fleksibilno in prilagodljivo za spremembe na tržišču. Naša odlika je medsebojna pomoč in skupno reševanje problemov.

Dejavnost, s katero se ukvarjamo, ne dopušča napak, zato usmerjamo naše napore v preprečevanje napak, če pa se že pojavijo, preprečujemo njihovo ponavljanje.

Ponosni smo lahko na našo zgodovino in izdelke, ki jih je naše podjetje že ponudilo trgu. Iz te tradicije črpamo izkušnje za stalen napredek v kvaliteti, saj se zavedamo, da vse, kar delamo ni nikoli tako dobro, da ne bi moglo biti še boljše.